sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Viikonlopun ruokailut ja kuulumiset

Niin se viikko taas meni ja tää mun ainoo vapaapäiväkin. Eilinen oli kiireinen päivä, aamusta kuudelta töihin, kahen jälkeen töistä mummin luokse syömään, sieltä kolmen aikaan stadikalle ja illalla sit kymmenen maissa kotiin. Pitkä päivä siis. Ja rankkakin, simahdin kyllä samantien kun sänkyyn illalla pääsin. Käytiin tosiaan siskon kanssa Suomi-Ruotsi maaottelua kattelemassa ja kerrankin meille kävi hyvä tuuri! Kierreltiin ennen kisoja kisatorilla missä oli kaiken näköstä kojua ja siel sit tuli joku Veikkauksen tyyppi kysymään, että löytyykö veikkauskorttia. No löytyhän meiltä ja niinpä sit sen takia saatiinkin liput A-katsomoon, katoksen alle ja paljon paremmalle paikalle kuin mitä meijän alkuperäset liput ois ollu. Lisäksi saatiin kannustuspaketit,mikä sisälsi mm. Suomipaidat ja liput. Lisäksi saatiin parit lipukkeet millä sai sitten hakea syömistä ja juomista. Oli kyllä kieltämättä hyvä diili ;) Oltiin tyytyväisiä, varsinkin siinä vaiheessa kun siel rupes satamaa ja oltais muuten kastuttu jos ei oltais sinne A-katsomoon päästy. Oli hyvät kisat, kannatti lähteä! Ja tulipahan sitten huomattua, että kyllä se Veikkauskortin omistaminen kannatti :P

Tänään lähdettiin aamusta maalle vapaapäivää viettämään. Käytiin J:n äidin kanssa maalaismarkkinoilla kattelemassa ja tuli sieltä jotain ostettuakin: kukkakaalia, avomaankurkkua ja kaurahiutaleita. Lähiruokaa. Huomenna pitääkin tehdä pihvien seuraksi kukkakaalipaistosta :) Muuten tää päivä onkin vaan oltu ja lepäilty. Vaihdettu kuulumisia ja syöty hyvää ruokaa. Nyt loppuilta kuluukin tossa kotisohvalla telkkarin ääressä :P Jaksaa sitten taas huomen aamulla töihin suuntailla.

Kuvamateriaalia ei nyt viikonlopulta ole, joten kuvaton postaus, mut tässä ois vielä ne ruokapäiväkirjan vikat päivät:

Lauantai:

Aamupala: kahvi, leipä juustolla ja lauantaimakkaralla
Välipala: kahvi
Lounas: tonnikalasalaatti: salaattia, herneenversoa, kurkkua, tonnikalaa, avokadoa, suippopaprikaa, raejuustoa
Ruoka: kinkkupastaa, maitoa
Kisaeväät: cokis zeroa, kahvi, popcornia, 2 palaa suklaata, pala tonnikalapizzaa

Sunnuntai:

Aamupala: kahvi, karjalanpiirakka meetwurstilla
Välipala: avomaankurkku
Ruoka: paistia, sienikastiketta, kukkakaalia, maitoa, kurkkua
Iltapala: tomaatti, mozzarellapallo

Siinäpä siis tämä viikko ruokailujen osalta. Ei ollut mikään hyvä malliesimerkki. Varsinkin nuo lauantaina kisamässäilyt ois voinu jättää välistä. Ei sitä aina voi niin terveellisesti syödä eikä se niin tarkkaa ole. Pitää sit vaan liikkua vähän enemmän jos haluu herkutella :P Huomenna vähän lisätietoa siitä, mitä ensi viikolla on tiedossa!

Oli kiva aurinkoinen ja lämmin sunnuntai, toivottavasti muillakin oli! Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti