maanantai 12. syyskuuta 2011

Kahden Viikon Teho

Tänään tosiaan alkoi kahden viikon tehotreenit ennen reissuun lähtöä! Ensi viikolla kun pitäisi jo matkaan lähteä niin pitää nää vikat hetket käyttää järkevästi ja tehokkaasti että voi sitten lomailla rauhassa. Näin maanantain ja alkavan viikon aloitin pilateksella. Eipä olekaan vähään aikaan sitäkään tullut harrastettua. Mut oli sopivan rauhallinen aloitus! Huomenna ajattelinkin sitten reippaana ja energisenä käydä kahdella tunnilla. Päivän aloitus ensin Zumbaamalla ja iltasella ikisuosikki corea. Kyllä näiden vajaan parin viikon treenien jälkeen onkin lupa ottaa rennosti :) Pientä päivitystä varmaan tulen tässä pitämään mun treenailuista. Vähän kommenttia että miten sujuu. Lisäksi olen lähtöpäivään asti herkku kiellossa. Sen osalta voi tulla pienoisia onkelmia matkan varrella, mutta parhaani yritän!

Tein pienet suunnitelmat treenailujen suhteen ja niiden mukaan ennen ensi viikon lauantaita olisi yhdeksän treenipäivää ja kaksi lepo päivää. Suunnitelmiani en tähän nyt etukäteen laita, mutta voin vaikka sitten sunnuntaina listailla väliaika tietoja ja koota yhteen tän viikon treenailut ja samoiten sitten ensi viikon lopulla toinen raportointi. Satunnaisia ruokajuttujakin saattaa olla tiedossa.


Konetta en ota reissuun mukaan, joten reilun viikon hiljaisuus on tiedossa ja reissun jälkeen sitten taas jatkuu jutut normaaliin tapaan. Mutta ehkä siinä oli nyt tarpeeksi juttua tulevaan reissuun liittyen tähän yhteen postaukseen :P

Kotiin paluun jälkeen ajattelin vähän miettiä valmiiksi loppu vuoden treenailuja ja niistä voisinkin tehdä oman postauksen jossain vaiheessa. Tein toki jo aiemminkin yhden aiheeseen liittyvän postauksen ja siinä mainitsin, että tämä tuleva reissu on ensimmäinen etappi. Keskitytään seuraavassa jutussa siis siihen toiseen.


Sellaiset pienet pohdiskelut tähän maanantai-iltaan. Nyt voisi olla hyvä aika suunnata unten maille, on kuitenkin tullut aamulla herättyä aikas ajoissa :)

Kivaa alkanutta viikkoa! (vaikka sataa ja myrskyjäkin on luvattu..) Palaillaan taas uusien juttujen kera!

Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti