keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Dagens

Heissan!

Eilen vietin vapaa päivää ja olin melko ahkerakin. Aamuni aloitin Zumbatunnilla, sen jälkeen siivosin koko kämpän ja tiskasin tiskit ja tein ruokaa. Illalla sitten vielä kävin CorePulse tunnilla oikein kunnon hikijumpassa. Sen jälkeen olikin mukavaa päästä saunaan <3 Eli liikunta painotteinen päivä. Illalla ennen Coreen lähtöä tuntui vähän siltä, että ois flunssa alkamassa. Tänään aamulla olikin sitten ihan kauhea olo :/ Vähän sitten lääkettä naamaan, että jaksoi töissä touhuta. Nyt ei olisi kyllä aikaa sairastella ja jätinkin tän päivän tanssitunnin suosiolla väliin jos vaikka tällainen vähän rauhallisempi meno auttaisi. Huomenna olisi tän viikon vika työpäivä niin kyllä sen varmasti vielä jaksaa vaikka onkin nyt aika kuollut olo. Kunhan ei kuume nouse niin kyllä tää tästä. Alku viikosta jos on vielä jotain oireita niin sitten kyllä pitää sairaslomaa pitää ettei tarvitse lomalla sairastella. Luulen kuitenkin, että viikonlopun lepo auttaa :)

Tänään oli isäni synttärit ja käväistiinkin siellä koko porukalla vähän juhlistamassa. Samalla myöskin käytiin ruokakaupassa tekemässä seuraavaksi viikoksi ruokaostokset ja kävin noutamassa H&M:ltä tilatun paketin. Ei tullutkaan kuin pari viikkoa myöhässä! No mut onneks sentään kerkesi tulla ennen reissua sillä sinne parit jutut tilasinkin. Esittelen ostokset tässä joku päivä tällä viikolla kun saan ne kuvattua :)

Koska tänään piti vähän miettiäkin, että mitä sitä pistäisi päälle kun kuitenkin synttäreille mentiin niin tuli sitten samalla kuvattua päivän asuakin, joten olkaapa hyvät:
Neuletakki - Zara
Kauluspaita - H&M
Farkkuleggarit - Pieces

Menin tänään aamusta kuudeksi töihin ja ulkona myrskysi sen verran pahasti etten edes ajatellut pukeutuvani muuhun kuin Haltin vedenpitävään pukuun ja kumppareihin. Mitä sitä turhia työmatkalla näyttää hyvältä varsinkaan niin aikaisin aamulla kun on kuitenkin vielä ihan pimeetä :P Päivällä kuitenkin sitten pääsi pukeutumaankin kun uudestaan lähdettiin liikkeelle ja se riitti hyvin. Huomenna ei onneksi pitäisi sadella paljoa ja tuulenkin pitäisi hieman tyyntyä niin, että sateenvarjolla pitäisi pärjätä ja voisi jotain vähän fiksumpaa pukea päälle kuin sen sadeasun :) Jos oikein innostun niin ehkäpä saadaan huomisestakin asusta kuvaa tänne blogin puolelle.

Nyt alkaa olla jo aikas väsy ja vielä pitäisi jaksaa suihkussa käydä ja ehkä jotain iltapalaakin napostella. Ysiltä onkin jo hyvä aika mennä nukkumaan :P Ainakin tälleen vähän kipeenä ja kun tiedossa on aamulla neljän jälkeen herätys. Toivottavasti oisin huomenna jo kunnossa sillä illalla olisi kaksi kivaa ryhmäliikunta tuntia varattuna ja haluaisin kovasti päästä niille nyt kun olen vauhtiin päässyt tässä treenailussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti