keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Dance!

Kävin tänään testaamassa salilla uutuus tanssitunnin. Oli kieltämättä kyllä ihan hauskaa. Tosin en ehkä ainakaan vielä osaa ihan mukaan heittäytyä kun olen tottunut vaan perus jumpissa käymään ja jättänyt tanssimiset niihin harvoihin kertoihin kun baariin eksyn.. Ajattelin kyllä vielä ottaa uusiksi, josko se sitten vähitellen alkaisi luonnistua :) Ja kyllähän niillä Zumbatunneillakin tanssitaan niin onhan niistä vähän esimakua saanut. Polvi ei tainnut tykätä tuollaisesta liikuntamuodosta ihan yhtä paljon, täytynee seuraavalla kerralla varautua polvituella niin ei jälkikäteen tarvitse polven kipeilystä kärsiä.

Tänään jäi päivän asu kuvaamatta vaikka kiva asu olikin. Se tavallaan unohtui kun oli kiire valmistautua salille lähteen heti kun kotiin pääsin. Huomisesta tulee varmastikin huono pukeutumispäivä, ainakin nyt tuntuu siltä. Sadettakin luvattu koko päiväksi niin tuskin jaksan paljoa panostaa, mutta eipä sitä tarvii joka päivä jaksaakaan. Kyllä sit taas joku päivä!

Tähän loppuun vielä tän päivän syömingit ja sit BB!


Aamupala: teetä, 2 leipää juustolla ja meetwurstilla

Välipala: karjalanpiirakka, kahvia

Ruoka: eilinen jauhelihapihvi x2, maitoa

Välipala: pari palaa suklaata

Iltapala: pähkinöitä, viinirypäleitä, jogurttia, teetä

Hieman tuli lipsuttua karppauksen suhteen, mutta toisaalta enpä ole ihan niin tarkka siitä hiilarimäärästä. Saa sitä välillä vähän itselleen herkkuja sallia kun mieli tekee :P Turha sitä lähteä kaikkea kieltämäänkään. Varsinkin kun en oo laihduttamassa niin ei se ole niin tarkkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti