tiistai 20. syyskuuta 2011

No se kirppislöytö!!

Eilinen oli kiireinen päivä enkä kerennyt ollenkaan koneelle, tosin sehän olikin jo etukäteen tiedossa. Lähdin aamulla kotoa ennen puolta kuutta ja olin takaisin kotona illalla kasin jälkeen. Hieman pitkäksi venähti päivä ja siltä se kyllä tuntuikin. Mutta saatiin värjättyä mun ripset ja juhlittua serkun synttäreitä. Kaikki siis meni hienosti.

Tän päivän lounas.

Tänään oli taas aikainen aamu ja iltapäivästä väsyttikin sen verran, että tuli otettua sellaiset vaatimattomat kahden tunnin päikkärit. Nyt onkin sitten väsyttänyt siitä lähtien ja toivottavasti väsyttää illallakin kun nukkumaan pitäisi mennä. Onneksi tänään vielä tiedossa kunnon hikijumpat niin eiköhän sen ansiosta uni maita illalla :)

Sitten siihen lauantaiseen kirppislöytöön:


Aidot Uggit! Oon niiiin kauan kuolaillut noita, mutten kertaakaan ole raaskinut ostaa niitä. Noin 250e hinta on ollu hieman liikaa mulle. Varsinkin kun Suomen talvet nyt on mitä on. Vaikka nykyään niitä kylmiäkin pakkaskelejä löytyy! Olin suunnitellut ostavani täksi talveksi Emut, ne kun olisi maksaneet _vain_ 150e! Mutta onneksi kävi hyvä tuuri ja löysin tämän parin Uggeja. Hyvässä kunnossa ovat ja uskon että hyvässä kunnossa pysyvätkin. Tähän mennessä on joutunut joka vuosi ostamaan uudet kun on niihin halpiksiin tyytynyt. Ehkäpä tämä pari nyt sitten olisi useampivuotinen ystävä.


Hintaa näillä oli 30e. Ei mielestäni paha, vaikka yleensä en kirppiksellä noin paljoa mistään maksakkaan. Tämä oli poikkeus. Rakkautta ensi silmäyksellä. Ja kun miettii kuinka hyvässä kunnossa nuo ovat ja kuinka paljon niistä saisi uutena pulittaa niin tuo 30 euron hinta tuntuu aivan kohtuulliselta. Ja tietenkin tässä voisi keksiä vaikka mitä hyviä (teko)syitä miksi nuo kannatti tuolla hinnalla ostaa! Nyt sitten vaan niitä pakkaskelejä odotellessa...

Tässä vielä tän päivän asua:

Neule - Seppälä
Farkut - H&M
Kengät - Converse


Neuletakki - GT
Vyö - Pieces
Tuubihuivi - GT

Oli pitkästä aikaa vähän lämpimämpi aamu niin uskalsin lähteä ilman takkia liikenteeseen. Onneksi tuo villatakki on niin paksu, että se lämmitti oikein mukavasti eikä tullut yhtään kylmä. Nyt tästä voisikin vähitellen suuntailla valmistautumaan sinne salille lähtöön!

P.S. Iiiik! Enää KOLME työpäivää ennen LOMAAA!!! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti