maanantai 5. syyskuuta 2011

Kotiutetut

Tänään tosiaan pääsin sitten kotiuttamaan viime viikkoiset nettishoppailut. Aamusta kävin postista hakemassa shopping4net:sta tilaamani after sunin ja aurinkokapselit. Tänään itse asiassa alkoikin noiden aurinkokapseleiden popsiminen, sen verran lähellä se reissu jo on!


Päivällä sitten UPS toimitti pienen säädön jälkeen shopbopista tilaamani Havaianas varvastossut. Nyt siis alkaakin olemaan melkein kaikki tarpeellinen reissua varten hankittuna. Enää puuttuu Gefilus maitohappobakteerit niin sitten olen valmis lähtöön!


Ajattelin tässä lähiaikoina tehdä testipakkauksen, että näkee mitä kaikkea voi ottaa mukaan. On hyvä aloittaa ajoissa ettei tuu viime hetken paniikkia ;) Ehkäpä jo tällä viikolla vähän noita kesähepeneitä laukun pohjalle heittelen. Eipä niillä täällä Suomessa enää taida olla käyttöä kun ilmat nyt sitten lopullisesti kylmenee.. Nyt vaan toivotaan että perjantaina ja lauantaina olisi kohtuullisen hyvä sää eikä sataisi, meillä olisi liput Suomi-Ruotsi maaotteluun ja tällä kertaa ei olla katoksen alla niin sillä säällä on aika paljonkin väliä..

Mainitsinkin jo eilen tän viikon ruokapäiväkirjasta ja tässäpä ois nyt tän päivän saldo:

Aamupala: kahvi, ruisleipä juustolla, meetwurstilla ja kurkulla

Lounas: katkarapusalaatti (salaattia, kurkkua, herne-maissi-paprikaa,katkarapuja,
fetaa ja viinirypäleitä), vettä


Päivällinen: kanaa, salaattia, maitoa

Iltapala: viinirypäleitä, vettä

Listaan siis tähän tapaan joka päivä tällä viikolla kaiken mitä on tullut syötyä. Saas nähdä kuinka hyvin onnistun välttelemään herkkuja ;) Lähinnä suklaata tekee välillä vähän mieli enemmänkin, mutta periaatteessahan tummaa suklaata sais syödä kaksi palaa päivässä ihan terveyden takia ;D Tästä se viikko hyvin alkaa. Terveellisesti ainakin :P

Sain juuri viestiä pomolta, että pääsisinkö huomenna tulemaan aikaisemmin töihin. No mikäs siinä, pääsenhän mä. Tiedossa siis toooosi aikainen aamu, seitsemäksi kun lupasin mennä. Eipä olekaan tullut herättyä ainakaan kuukauteen niin ajoissa. Täytyykin varmaan tästä vähitellen ruveta suunnittelemaan nukkumaan menoa!

Kivaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti