perjantai 2. syyskuuta 2011

Shoppailuja

Kierreltiin eilen vaatekauppoja ja muutaman ostoksen sitten kotiutinkin. Täytyy varmaan nyt sitten tästä hetkestä eteenpäin olla ostolakossa reissuun asti ettei tule tuhlailtua matkakassaa etukäteen :P


H&M:ltä siis lähti mukaan ne pienet shoppailut mitä tuli tehtyä. Muissa kaupoissa onnistuin kiitettävästi hillitsemään itseni.


Tätä kyseistä kauluspaitaa oon kattellut jo useampaan otteeseen ja nyt sit oli pakko ostaa se omaksi ennen kuin olisi liian myöhäistä. Ihana rennompi malli ja just oikee sinisen sävy!


Näitä kahta rannekorua en vaan voinut vastustaa. Tosi söpöjä. Kivoja pieniä piristyksiä perus arkiasuun. Töissäkin on ihan kiva käyttää koruja niin nytpä sitten olisi pari uutta vaihtoehtoa :)

Siinä oli ne ostokset ja se mun ostoslakko alkaa N Y T nyt!!

Tänään pitäisi ilta olla töissä, mutta sitä ennen olisi jotain kivaakin tiedossa. Ollaan menossa hyvän ystäväni kanssa lounaalle :) Suunnitelmissa olisi kana-fetasalaattia. Nomnom! :P Jaksaa sitten tehdä töitäkin kun on pari tuntia ensin höpötellyt tyttöjen juttuja ja nauttinut hyvää lounasta. Nyt tästä voisikin kyllä lähteä valmistautumaan ettei tule kiire.

Kivaa viikonloppua! Toivottavasti muilla on vapaata, itse kun vietän koko viikonlopun töissä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti