torstai 8. syyskuuta 2011

Viikon pohjanoteeraus


Terveellisen ruokavalion osalta. Tänään ei jotenkin vaan huvittanut ajatella ollenkaan, että mitä sitä syö. Oli vaan kauhea nälkä :P Ehkä huomenna taas vähä paremmin kun eilinenkään ei mikään paras päivä ollut. Kuhan nyt ei ihan joka päiväiseksi tule tällainen lipsuminen!

Aamupala: 2 ruisleipää juustolla, meetwurstilla ja kurkulla, kahvia

Välipala: kahvia, porkkanariisipiirakka

Lounas: pekonihampurilainen & cokis zeroa

Ruoka/iltapala: karjalanpiirakka munavoilla, maitoa

Siinäpä ne. Näköjään tulee syötyä vähän mielialan mukaan. Täytynee varmaan huomenna käydä ruokaostoksilla ja ostaa vaan kaikkea terveellistä :P Sit taas pari päivää voi pysyä erossa herkuista. Ei kuitenkaan ois tarkotus mitenkään heikentää mahdollisuuksia päästä siihen rantakuntoon sitä reissua varten.. Aika loppuu vielä kesken! No ei ehkä ihan vielä...

Huomiseksi sain oikein hyvän inspiksen vaatteiden suhteen, joten varmaankin asukuvaa tiedossa :) Tänään mentiin aika rennosti vähän kaiken suhteen, enkä muuten saanut töiden jälkeen muuta aikaiseksi kuin pidennykset irti päästä.. No laiskat illat on sallittuja rankan työpäivän jälkeen!

Huomenna sitten pitäisikin olla hieman ahkerampi. Aamulla ihan liian aikaisin töihin, tosin pääsenkin sitten ihan kivan ajoissa pois. Töiden jälkeen kotona käymään ja sitten tekemään viikon ruokaostokset. Sit ehkä jotain välipalaa ja salille. Ja siivotakin pitäisi. No mut palaillaan huomenissa!

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti