perjantai 16. syyskuuta 2011

Eilisen asua

Vähän jo lupailinkin, että eilen kuvailen asua ja niin tuli tehtyäkin. Viihdyin asussa hyvin eikä päässyt kylmäkään yllättämään :)

Neuletakki - GT
Farkkuleggarit - Pieces
Tunika - GT
Saappaat - DinSko, Tukholmasta


Takki - Cubus
Huivi - huivimyyjältä Porvoosta

Tänään oli koulupäivä. Suuntasin aamusta Helsinkiin opiskelemaan muutamaksi tunniksi. Mukaan lähti taas vaniljalatte aseman Roberts Coffee:sta, oli kyllä hyvää! Koulupäivän jälkeen kävin Forumissa vähän kiertelemässä vaatekauppoja ja tutustumassa uuteen Cubuksen liikkeeseen. Löysinkin sieltä tosi kivan takin, mutta vielä se ei lähtenyt mukaani. Toivottavasti niitä löytyisi vielä myöhemminkin, sillä en viitsisi nyt ennen reissua mitään isompaa ostella. Sanoin olevani ostoslakossa reissuun asti, mutta halusin etelään mukaan valkoisen läpikuultavan löysän topin kun sellaista ei ennestään kaapista löytynyt ja siksi sallinkin sellaisen oston. Huomenna tulossa postaus siitä H&M:n tilauksesta sekä siitä tän päivän vaivalla löydetystä ostoksesta.

Tää mun flunssa ei onneksi ole ainakaan tähän mennessä pahentunut, tänään oon koko päivän pärjännyt ilman lääkitystä, mutta nyt taas alkaa olla tukkoisempi olo. Niin käy aina iltaisin. Olen siis joutunut jättämään eilen ja tänään treenit väliin :/ Ei hyvä. Mut pääasia ois et tää menis nyt nopee vaan ohi. Eilinen työpäivä sujui hyvin oikealla lääkityksellä :P Ja nyt oiskin edessä vapaa viikonloppu enkä aio tehä yhtään mitään! Tai no ehkä jotain pientä, mutta pääasiassa lepoa vaan.

Käytiin tänään J:n ja koirulin kanssa vähän ulkoilemassa kun ei satanut ja se mukavasti piristikin kun ei muuten oo uskaltanut liikuntaa harrastaa :) Aurinko ois toki voinut paistaa niin ois ollut täydellinen syyssää, mutta kyllä toikin kelpas. Pakkasin tänään mun matkalaukun suurimmaks osaks valmiiksi! Ei ollenkaan ajoissa tai mitään... No mut eipähän tule kiire :P Löysin kaappeja kaivellessa yhdestä laukusta, jota ei oo tullut pitkään aikaan käytettyä, kirjan jota ajattelin nyt ruveta lukemaan. Oon sen joskus viime talvena ostanut, mut se on sit vaan jostain syystä unohtunut. Eiköhän nyt siis olekin jo korkea aika se lukea loppuun. Oikein hyvää perjantai-illan vietettä ;) Myöhemmin sitten telkkarin ääressä vähän herkkuja ja hyviä ohjelmia. (Herkkuina eiliset jämät tomaatti+mozzarella+avocado yhdistelmästä :P)

Kivaa viikonloppua! Toivottavasti aurinko paistaisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti