perjantai 16. syyskuuta 2011

H&M tilaus

Kuten jo mainitsinkin aiemmin niin tuli tehtyä siskon kanssa yhteinen tilaus H&M:lle reilu kuukausi sitten ja tältä näytti mun ostokset:

Boyfriend farkkushortsit. Tuli ehkä vähän myöhään kun enää ei säät salli käyttöä, mutta eiköhän noi lähe etelään mukaan. Puoleen hintaan olivat. Ja ihanan rennot!


Etelänreissua varten musta bikinien yläosa. Tarvitsin tollasen missä ei oo mitään metallirinkulaa keskellä ja ihan tyytyväinen olen kun löyty hintaan 2,45e :P Olkaimettomat nudet rintsikat oli kovassa käytössä kesällä ja aattelinkin kun tarjouksessa olivat, että olisi hyvä hommata myös toiset samanlaiset.


Ja viimeisenä vielä kietasuneuletakki. Toi on aika kiva vaikka tosi lyhyt malli onkin. Parempaa kuvaa tulossa päivän asun yhteydessä. Bongasin tällaisen eri värisenä vaan Cavan blogista jokin aika sitten ja ihastuin malliin. Vähän erilainen ku muut mun neuleet ni kivaa vaihtelua! Tää olikin ainoa normihintanen noista ostoksista


Tultiin tänään tänne maalle vapaapäivää viettämään ja minä ainakin rennosti aion koko päivän viettää. Aamulla käytiin kirpparilla ja tein sieltä aivan huippulöydön! Esittelen sen vaikka huomenna. Täytyy kyllä sanoa ettei ikinä ole näin hyvää tuuria käynyt :P Tää oli meinaan nyt pakollinen poikkeus siihen ostolakkoon..

Ulkona ois nätti aurinkoinen syyssää niin pitää varmaa tuon koirulin kanssa jossain välissä käydä vähän ulkoilemassa ettei koko päivää tuu sisällä vietettyä. Nyt kuitenkin aion ottaa mukavan asennon tässä nojatuolissa ja syventyä uusimman Himoshoppaajan pariin.

Aurinkoista ja rentoa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti